10 Eylül 2014 Çarşamba

Restorasyon İmkanı

Merhaba Knight Online takipçileri.

Bu yazımda sizlere NTTGame yönetiminin artan hesap çalınması ve hesap soyulması olayları sonucunda kayıplar yaşayan oyuncuları için getirmiş olduğu bir fırsattan bahsedeğim.

Bahsetmiş olduğum bu fırsak eşya restorasyonu. Bilindiği üzere ICS hizmetinin gelmesinden sonra restorasyon işlemleri durdurulmuştu. Oyuncular ücretsiz olan ICS hizmetine yönlendirilmiş ve hesaplarını koruma altına almaları konusunda duyurular yapılmıştı.

Fakat bu süreç içerisinde ICS sistemini kullanmayan oyuncular geçmiş olduğumuz günlerde anlam verilemez bir şekilde soyulma olaylarına tanık oldular. Bu olaylar sonucu mağdur olan oyuncularından kopmak istemeyen NTTGame restorasyon hizmetini tekrar ve belirli şartlar ile getirdir. Knight Online oynayıcıları hesaplarına ICS 'e üyelik oluşturup aktif etme , hesap geçmişinin temiz olması ve birkaç maddeye uygun hesaplarını 01.07.2014 - 01.09.2014 tarihleri arasında soyulmuşlar ise  bu fırsattan faydalanabilecekler.

Bu oyuncular bilet sistemine yeni bir bilet gönderip hesaplarını inceleme altına aldıracaklar. Şartlara uyan hesaplar ile ilgili kayıplar belirli kurallar çerçevesinde tedarik edilebilecektir.

Daha sonrasında Knight Online PvP keyfi ve daha fazlasına kaldıkları yerden devam edebilecekler.

0 yorum :

Yorum Gönder