9 Ekim 2014 Perşembe

Kingdom Online PvP

Merhaba NTTGame Takipçileri,

Sizlere Kingdom Online'ı en iyi hali ile sunabilmek için çok çalışıyoruz . Oyunun  Kapalı Beta'sına sayılı zaman kala PVP arenası çalışmaları da tamamlandı. Arena haritasını gönül ister ki sizinle paylaşalım ancak alan tahmininizden de büyük olduğu için mini harita görselini sizlerle paylaşabileceğim.

Eh, artık tam boy haritayı baştan sona gezmek isterseniz "Kingdom indir ve arkana yaslanarak Kapalı Beta'yı bekle" derim ;)

Şahsen bu haritayı gezme şansım oldu, kısaca anlatmak gerekirse - ki kısaca da anlatmak pek mümkün mü bilmiyorum- haritanın her iki yönünde de karşılıklı NPC'leriniz bulunmakta buralardan ihtiyaçlarınızı karşılayabilirsiniz. Alanın orta noktasında devasa büyüklükte bir Boss bulunmakta. Ben bunu yazarken bile küçük harf kullanmaya cesaret edemedim; gerisini siz düşünün :)

Mini haritada gördüğünüz o nehir alanlarında yüzmüyorsunuz elbette :) Ama bu yüzme bilmemenizin sorun olmadığı anlamına da gelmiyor :))) Çok fazla anlatıp merakınızı giderme niyetim yok açıkçası :)

Sadece PVP alanı değil, daha bir çok yenilikten haberdar olmak istiyorsan eğer Kingdom kayıt ol ve Kapalı Beta'da keşfe başla ;)

0 yorum :

Yorum Gönder