13 Haziran 2014 Cuma

KINGDOM ONLINE ZANAAT SİSTEMİ

Merhaba Arkadaşlar,

Bu yazımda sizlere Kingdom Online 'da bulunan zanaat sisteminden ve oyun içerisindeki getirilerinden bahsedeceğim.
Zanaat sistemini nasıl kullanırız ?
Bir zanaatı öğrenmeniz için oyun içerisinde bulunan zanaat ustalarından birine ulaşıp, onların vermiş olduğu görevleri yerine getirmemiz gerekmektedir.Görevlerin başarı ile sonuçlanmasından sonra o zanaata ait seviyemizin artmasının yanında Kingdom Online oynarken de bulunabilen bazı eşyaları istediğiniz zaman elde etme imkanına sahip oluyoruz.


Yapılan her görev o zanaat üzerindeki yetenğimizi daha arttıracağı için görev sonlarında elde edeceğimiz eşyaların seviye , yararlılık veya değeri de artmış olacaktır.

Oyun içerisinde terzilik, silah , simya , kıyafet gibi zanaatler bulunmaktadır.Zanaat seçiminde dikkatli olmamız gereken bir nokta ise aynı anda sadece iki zanaatin görevlerini alabiliyor olmamızdır.Başka bir zanaate geçebilmemiz için mevcut olanlardan birini sıfırlamamız gerekmektedir.

Bu ve bunun gibi birbirinden güzel özelliklere sahip bu oyunu oynayabilme imkanımız her geçen gün daha da artmakta.Oyunun açılması ile birlikte Kingdom Online indirerek birbirinden eğlenceli özellikleri keşfedebiliriz.

0 yorum :

Yorum Gönder