3 Haziran 2014 Salı

Knight Online 2.Klan Turnuvası

Merhaba Knight Online Severler!


NTTGame geçtiğimiz pazar günü , Knight Online'nın Türkiye'deki onuncu yılının şerefine düzenlediği 2. Klan Turnuvası ile sevenlerini Yapı Endüstri Merkezinde ağarladı.

Düzenlenen etkinlikte oynanan çekişmeli maçların yanı sıra dans gösterileri , mini konserler, hatıra fotoğrafı bölümü, test aşamasında olan Kingdom Online'nın tanıtımı, ücretsiz yemek ve içecek bulunmaktaydı. Dereceye giren klanlar toplamda 20 bin TL ödülü kazanırken her katılımcıya 400 Cash , turnuva sonrası yapılan çekilişte 10 talihliye 10'ar bin Cash ve sosyal medya üzerinden yapılan yarışmalar sonucu birçok hediye kazandı. 

Bütün turnuva ekinliği twitch.tv/nttgame adresinden canlı yayın ile oyunculara ulaştı.ATV Haber ekibi de etkinliğe katılıp oyuncu ve yetkililer ile röportajlar gerçekleştirdi.

Bütün bu olayların yanında NTTGame çalışanları ve oyuncularının bir araya gelmesi, birbilerinin dertlerini ,önerilerini ve düşüncelerini paylaşması  etkinliğin en önemli unsurlarından biri oldu. 


2. Klan Turnuvasının sonunda başarılı olan ve dereceye giren turnuvalar şu şekilde;

         1.SECRET 
         2.SOULOFMISCHIEF 
         3.EAGLESLONELYFLY

Bu turnuva birbirinden güzel anları ve heyecanları ile geçmiş olabilir fakat gelecekteki etkinliklere sizde knight kaydolarak kaktılabilir ödüllerin yanında muhteşem heyecanlara tanık olabilirsiniz.

0 yorum :

Yorum Gönder